Soome idufirma aitab Eesti restoranidel üle jäänud päevapraed maha müüa

(Foto: ERR)
30.08.2016 8:27
Rubriik: Majandus

Soomes mõne kuuga edu saavutanud idufirma ResQ Club laienes Eestisse, kus aitab restoranidel päästa muidu prügimäele mineva toidu.

Äripäev kirjutab, et mobiiliäpina ja veebilehitsejas toimiva rakenduse abil saavad restoranid üle jäävad toidud platvormile üles panna ning kasutajad näevad kaardilt, millised restoranid parasjagu üle jäänud toitu pakuvad.

Roogade hinnad on tavahinnast soodsamad, nende eest tasutakse äpi kaudu ja toidule peab ostja restorani ise järele minema.

Üldjuhul käib jutt päevapraadidest, mida valmistatakse hommikul suurem kogus ja mille minekut on raske täpselt ennustada.

Eestis jääb igal aastal toitlustusettevõtetes üle ligi 22 000 tonni toitu, ResQ Clubiga on Eestis praeguseks liitunud üle 20 restorani Tallinnas ja Pärnus.

Toimetas
Marek Kuul

Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}

Teade toimetusele edastatud

Sellelt Ip-aadressilt on ligipääs piiratud

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar

täna etv2-s

täna vikerraadios